Site-ul angelaplacintar.ro, este detinut si administrat de societatea PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare: 38530780, inregistrata la Registrul Comertului: F2/1080/23.11.2007 si cu sediul in Municipiul Arad, Str. Abrud, Nr. 105, Bloc 126, Scara A, Ap.6, Judet Arad, Romania. Tel.: 0726 224 366; E-mail: angelaplacintar@yahoo.com

Prin accesarea site-ului angelaplacintar.ro si efectuarea unei comenzi sunteti de acord cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor ce vor fi prezentati mai jos.

angelaplacintar.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. O versiune actualizata a acestora poate fi accesata in orice moment.

Termeni:

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul angelaplacintar.ro.

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse - orice audiobook, carte, curs sau produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – document digital transmis de catre Client Vanzatorului, prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona Produse si a face plata acestora.

Vanzator – PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare: 38530780, inregistrata la Registrul Comertului: F2/1080/23.11.2007 si cu sediul in Municipiul Arad, Str. Abrud, Nr. 105, Bloc 126, Scara A, Ap.6, Judet Arad, Romania. Tel.: 0726 224 366; E-mail: angelaplacintar@yahoo.com

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Inregistrarea pe site-ul nostru

Pentru crearea unui cont pe site-ul angelaplacintar.ro, Utilizatorul va folosi o adresa de e-mail. Utilizatorul va furniza date reale, corecte si complete in vederea inregistrarii; angelaplacintar.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca acesta a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod necorespunzator.

Pretul si plata produselor

Pretul platit de Client este pretul afisat pe site, la care se mai adauga cheltuieli suplimentare de curierat. Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului angelaplacintar.ro sunt exprimate in Lei. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele sale. Clientul este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii. Plata produselor se efectueaza prin virament bancar la plasarea comenzii online. Plata serviciului de curierat se va efectua la primirea coletului, de catre Client.

Comanda

Produsele achizitionate de Client de pe site-ul Angelaplacintar.ro vor fi destinate exclusiv uzului personal al Clientului. 

Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant al site-ului angelaplacintar.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.

Reprezentantul site-ului Angelaplacintar.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

  • esuarea / invalidarea tranzactiei online; 

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;

  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului angelaplacintar.ro/partenerilor;

  • Contractul se considera incheiat intre Client si angelaplacintar.ro in momentul primirii produsului de catre Client de la angelaplacintar.ro, prin intermediul postei electronice a Comenzii, sau la livrarea produselor prin serviciul de curierat. 

Livrarea

Termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va efectua prin Curier in maxim 7 zile. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. 

Cade in sarcina Clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile disponibile pe site si sa se asigure, inainte de achizitionare ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze.

In masura in care Clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu Comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care angelaplacintar.ro s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca angelaplacintar.ro si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

Drepturile de proprietate Intelectuala 

Continutul site-ului angelaplacintar.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea persoanei Angela-Carmen Plăcintar si este protejat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul detinatorului site-ului angelaplacintar.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. angelaplacintar.ro si logo-ul angelaplacintar.ro sunt marci inregistrate ale PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată.

Datele cu caracter personal

Prin crearea contului si, implicit completarea datelor in formularul de creare cont, clientul declara ca accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie colectate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator 

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe angelaplacintar.ro, va primi comunicari electronice din partea angelaplacintar.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare. Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. angelaplacintar.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, angelaplacintar.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a angelaplacintar.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre angelaplacintar.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.

PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată nu solicita Utilizatorilor sai informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată, pentru niciun fel de prejudiciu.

Exonerarea de raspundere

PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la angelaplacintar.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Legislatie, rezolvarea conflictelor, litigii

Termenii si Conditiile expuse mai sus sunt guvernate de legislatia aflata in vigoare in Romania. Prin inregistrarea si achizitionarea produselor de pe acest site Utilizatorii inteleg acest fapt.

Pentru potentialele conflictele de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si  PLĂCINTAR ANGELA-CARMEN Persoană Fizică Autorizată se va incerca rezolvarea pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta.

Oricare dintre clauzele de mai sus, gasita nula sau nevalida, nu va afecta valabilitate celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta termenii si conditiile de utilizare, acestea reprezentand un contract valabil incheiat.